Podpora KHK 2020

Komplex pozitivních procesů v Mikroregionu urbanická brázda

Královéhradecký kraj i v roce 2020 podpořil činnost Mikroregionu urbanická brázda částkou 81.000 Kč. I přesto že během celého roku byla činnost spolku ovlivněna opatřeními spojenými s Covid 19, byly zrealizovány společné kulturní akce a akce pro děti. V mikroregionu spolu aktivně spolupracují nejen členské obce, ale také školy, neziskové organizace a další partneři, a právě spolupráce všech zainteresovaných subjektů pomáhá uskutečnit naplánované akce. V letošním roce to byla např. recitační soutěž Libčanská básnička, příměstský tábor Velryba k obědu, letní kina v jednotlivých obcích, posvícení v Sedlici apod.

Pro členské obce bylo v průběhu roky zajišťováno poradenství a odborný servis při výkonu veřejné správy a samosprávy. Činnost mikroregionu Urbanická brázda v této oblasti je přínosem pro Královéhradecký kraj, neboť obce na jeho území mají zajištěn odborný servis, který podporuje rozvoj a spolupráci jednotlivých obcí a celého mikroregionu.

Informace o činnosti svazku obcí, zpravodaje, novinky, aktuality a pozvánky na akce jsou pravidelně zveřejňovány na webových stránkách www.urbanicko.cz.

Logo - Královéhradecký kraj
Realizováno za finanční podpory Královéhradeckého kraje

Přílohy