Podpora KHK 2019

Rozvoj mikroregionu Urbanická brázda

Královéhradecký kraj i v roce 2019 podpořil činnost Mikroregionu urbanická brázda částkou 96.000 Kč. Díky této podpoře se i nadále rozvíjela spolupráce členských obcí, škol, neziskových organizací a dalších partnerů, díky nimž se uskutečnila řada zajímavých akcí jako např. recitační soutěž Libčanská básnička, pěvecká soutěž Praskačský zpěváček, sportovně vzdělávací a ekologická akce Lesní závod, přehlídka dechových hudeb
Česenkovy Libčany, příměstský tábor Velryba k obědu, letní kino, cyklovýlet Na kolech mikroregionem Urbanická brázda, posvícení v Sedlici, Adventní setkání seniorů v Praskačce.

Pro členské obce bylo v průběhu roky zajišťováno poradenství a odborný servis při výkonu veřejné správy a samosprávy. Činnost mikroregionu Urbanická brázda v této oblasti je přínosem pro Královéhradecký kraj, neboť obce na jeho území mají zajištěn odborný servis, který podporuje rozvoj a spolupráci jednotlivých obcí a celého mikroregionu.

Informace o činnosti svazku obcí, zpravodaje, novinky, aktuality a pozvánky na akce jsou pravidelně zveřejňovány na webových stránkách https://urbanicko.cz.

Logo - Královéhradecký kraj
Realizováno za finanční podpory Královéhradeckého kraje.

Přílohy